• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα….του Κώστα Δημ. Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου).

  Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα….του Κώστα Δημ. Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου).

 • Γιατί όχι όπως οι Εβραίοι;…..του Μάκη Ανδρονόπουλου.

  Γιατί όχι όπως οι Εβραίοι;…..του Μάκη Ανδρονόπουλου.

 • ΣΑΛΟΣ για τη σχέση του Σαμαρά και το ρουσφέτι που είχε κάνει στον Mr Novartis!

  ΣΑΛΟΣ για τη σχέση του Σαμαρά και το ρουσφέτι που είχε κάνει στον Mr Novartis!

 • Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για δωροδοκία -Τι έκανε και πώς τον έπιασαν.

  Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για δωροδοκία -Τι έκανε και πώς τον έπιασαν.

 • Στινγκ: Ευχαριστώ τον Θεό για την Ελλάδα επειδή μας δείξατε τον δρόμο!!!

  Στινγκ: Ευχαριστώ τον Θεό για την Ελλάδα επειδή μας δείξατε τον δρόμο!!!

 • Ευρωπαίοι παράγοντες εκθέτουν την ΝΔ και τον Πρόεδρό της.

  Ευρωπαίοι παράγοντες εκθέτουν την ΝΔ και τον Πρόεδρό της.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της Επιτροπής Ζωοφιλίας Του Δήμου Κηφισιάς για το 2015.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» και τις προεκλογικές εξαγγελίες, ήδη στην πρώτη συνεδρίαση 17/9/2014 ο νέος Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γ. Θωμάκος ανακοίνωσε την ενίσχυση της Τοπικής Δημοκρατίας με διεύρυνση της συμμετοχής της Αντιπολίτευσης στα Νομικά Πρόσωπα και στις Επιτροπές του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς τόνισε την αναγκαιότητα της αναλογικότερης και δημοκρατικότερης εκπροσώπησης όλων των Συνδυασμών σε Επιτροπές και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ) του Δήμου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σκοπός μας είναι η διεύρυνση της συμμετοχής της αντιπολίτευσης στα Νομικά Πρόσωπα και στις Επιτροπές του Δήμου μας. Οι αναλογίες που είχαμε στο παρελθόν (11 εκπρόσωποι της Διοίκησης και 4 της Αντιπολίτευσης) ήταν άδικες και ως ένα σημείο και αντιδημοκρατικές».

Στις περισσότερες επιτροπές θα εφαρμοστεί τώρα το μοντέλο 9 προς 6, καθώς θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στη μειοψηφία να συμμετέχει όσο δυνατό περισσότερο στη λήψη αποφάσεων.

Με τη νέα κατανομή, η Αντιπολίτευση αυξάνει τουλάχιστον κατά δύο θέσεις την συμμετοχή της σε Ν.Π. και Επιτροπές του Δήμου.

Επιπλέον ιδρύονται τρεις νέες Επιτροπές:

α) Επιτροπή Επιχειρηματικότητας
β) Επιτροπή Ασφάλειας - Πυροπροστασίας
γ) Επιτροπή Ζωοφιλίας

Σε μια από αυτές θα αναφερθώ σήμερα: στην Προαιρετική Επιτροπή Ζωοφιλίας.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Πρόεδρος της Επιτροπής η κ. Χλωρακιώτη Τερέζα,
(προτεινόμενα από την πλειοψηφία) Ζαπάντης Σταύρος, Παντελεάκης Γιάννης, Πόλης Γεράσιμος, Γκελντή Ασημίνα, Λιαρίκου Νινέττα, Γιαννιτσοπούλου Μάγδα, Χλωρακιώτη Τερέζα, Ραυτοπούλου Αγγελική, Σταθοπούλου Ελένη, (προτεινόμενα από τους συνδυασμούς της μειοψηφίας) Βλάχου Ασπασία (Νίνα), Πετούση Αργυρώ, Κασούρη - Παναγοπούλου Ολυμπία, Δημητρακόπουλος Θεμιστοκλής, Πήτερς Μαίριλην, Σπεράντζας Παναγιώτης.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Παναγοπούλου Ελισάβετ, Λάσκαρη Κυβέλη, Βεσσαλά Μαρία.

Η Επιτροπή κινήθηκε στους εξής άξονες:

ΘΕΣΜΙΚΑ

Με δεδομένο ότι προϋπήρχε σύμβαση της παρούσας δημοτικής αρχής με «Το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων» (ΔΙΚΕΠΑΖ), η Επιτροπή προσπάθησε να την αξιοποιήσει στο μέγιστο. ‘Έτσι με τη βοήθεια των υπηρεσιών της Νέας Διοίκησης του Δήμου το 2015 πέτυχε πιέζοντας την επαύξηση και τον έλεγχο των στειρώσεων που πραγματοποιούνται υπέρ αυτού του φορέα.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου πραγματοποιήθηκε σημαντικός αριθμός στειρώσεων γατιών τα οποία δεν προβλέπονται ούτε καλύπτονται από το ΔΙΚΕΠΑΖ.

Το αποτέλεσμα όλων των ανωτέρων είναι ότι πραγματοποιήθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα 19.01.2016, 141 επίσημες υιοθεσίες με νόμιμες διαδικασίες και ενυπόγραφα έντυπα.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα, πως μεταφράζεται για τον Δήμο μας την πόλη και τους δημότες το νούμερο αυτό.

Υπολογίζοντας τον μέσο όρο γεννήσεων ενός αδέσποτου σκύλου σε έξι κουτάβια ανά γέννα, το έργο της επιτροπής, με βάση του οποίου κρίνεται και η απόδοση της ορίζεται ως εξής: «Μόνο για το 2015 αποφύγαμε την ύπαρξη 846 περίπου αδέσποτων ζώων να περιπλανιούνται στις γειτονιές και τους δρόμους της πόλης μας»

Βεβαίως στην επίτευξη των ανωτέρω συγκεκριμένων στόχων και αποτελεσμάτων οφείλουμε, όπως μας είπε η Πρόεδρος της Επιτροπής η κ. Τερέζα Χλωρακιώτη «ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Δημοτική Αρχή και στους ακούραστους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ της Επιτροπής Ζωοφιλίας και της αμέριστης υποστήριξης των κτηνιάτρων της πόλης μας». 

Η δράση αυτή χαρακτηρίζεται ως ένα από τα σημαντικότερα αποτέλεσμα των προσπαθειών του 2015 της Επιτροπής.

Από τον Απρίλιο 2015, οπότε εγκρίθηκαν οι στειρώσεις γατών από τον Δήμο, έγιναν 120 στειρώσεις γατών, με τη συνδρομή των τριών συνεργαζόμενων κτηνιάτρων, κος Π. Καλιμάνης, κος Μ. Θεωδορίδης και η κα. Α. Δοίκα Χ. ΧΤΕΝΑΣ.

Τοποθετήθηκαν ποτίστρες για τα αδέσποτα ζώα, σε διάφορα σημεία και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων. Τα σημεία τοποθέτησης επιλέγονται με τις υποδείξεις και τη συνεργασία των μελών της Επιτροπής Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς.

ΔΡΑΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με την βοήθεια του κ. και της κας Λιανού πραγματοποιήθηκε διήμερο ολοήμερο Bazaar για την Επιτροπή Ζωοφιλίας στο Εντευκτήριο της Εκάλης Σάββατο και Κυριακή 14 - 15 Μαρτίου .

Εκδήλωση στον κινηματογράφο ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ με προβολή ταινίας για την Επιτροπή Ζωοφιλίας (ΣΕΠΤ 2015)??

Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έγιναν μέσα στο 2015 ήταν και η οργάνωση του μεγάλου ΠΑΡΤΙ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ στο ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ με αποκλειστική βοήθεια χορηγών για την Επιτροπή Ζωοφιλίας (ΔΕΚ2015). Τοποθετήθηκε σταντ με φυλλάδια της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ στο Bazaar της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (ΝΟΕΜ. 2015)

Παράλληλα έλαβαν χώρα και διάφορες μικρές και παράπλευρες εκδηλώσεις και προσπάθειες με σκοπό την άντληση πόρων για την υποστήριξη μιας καθ’ όλου ευκαταφρόνητης και κοστοβόρας προσπάθειας.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Σε επίπεδο δράσεων ευαισθητοποίησης, τα μέλη της Επιτροπής μοίρασαν φυλλάδια για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων μαζί με ειδικά σακουλάκια για το μάζεμα των περιττωμάτων των σκύλων, ενώ τύπωσαν και μοίρασαν φυλλάδια στους δημότες, μέσω των οποίων τους ενημέρωναν για τη σημασία των στειρώσεων για γάτες και σκύλους.

Τοποθετήθηκαν κουμπαράδες σε κάποια καταστήματα του Δήμου για ενίσχυση των αναγκών της Επιτροπής.

Τυπώθηκαν και μοιράστηκαν φυλλάδια στους δημότες εξηγώντας την σημασία των στειρώσεων για γάτες και σκύλους.

Μέσω του τοπικού εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου (Κηφισιά-Τύπος Κηφισιάς-Αμαρυσία) ήρθαν στην δημοσιότητα τα PUPPY DAYS EVENTS και το Bazaar. Αναφορά για το Bazaar έγινε και από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς EN LEFKO??

Τηλεφωνική συνέντευξη στο web TV του STAR CHANNEL έδωσε η Πρόεδρος κ. Τερέζα Χλωρακιώτη για το έργο που κάνει ο Δήμος με τις υιοθεσίες των αδέσποτων.

PUPPY DAYS

Η δράση των γνωστών πλέον PUPPY DAYS ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2014. Εδώ πρέπει να τονίσουμε το PUPPY DAY σαν δράση και σαν ονομασία ανήκει 100% στην Επιτροπή Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς.

Παρ΄ ότι αρκετοί Δήμοι της χώρας οργανώνουν διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν στην γενικότερη ιδέα προστασίας των ζώων το PUPPY DAY είναι εκτός του ονόματός του σταθερή και μόνιμη εκδήλωση του Δήμου μας, η οποία πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στο Κέντρο της Κηφισιάς στο εμπορικό κέντρο SHOPPING LAND από τις 12:00 έως τις 16:00 όταν η ημερολογιακές και καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν*.

Αυτή η δράση έχει σαν σκοπό να ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΕΓΗ σε άστεγα κουτάβια και ελληνικά σκυλάκια! Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις έχουν δοθεί για υιοθεσία 142 σκυλιά και 4 γάτες.

*(Ωστόσο όποιος επιθυμεί να υιοθετήσει σκυλάκι μπορεί να επικοινωνεί με την Επιτροπή Ζωοφιλίας Δήμου Κηφισιάς τηλ. 2132007252).

Τέλος όσον αφορά στο 2016 όραμα ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ είναι το ίδιο που ήταν από την ημέρα που ανέλαβαν την πολύτιμη αυτή προσπάθειά τους.

Την δημιουργία ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ σύγχρονου ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ όπως αυτό ορίζεται από τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σχετικής Ελληνικής νομοθεσίας.

Τονίζουν δε ότι το κυνοκομείο, το οποίο έχουν σαν στόχο να υλοποιήσουν δεν θα αποτελέσει ένα χώρο απομάκρυνσης και οργανωμένης εγκατάλειψης αδέσποτών, αλλά ένα χώρο περισυλλογής φροντίδας και προώθησης των υιοθεσιών σε πληρέστερη και επίσημη προσέγγιση των όσο ήδη κάνουμε.

Μέχρι βεβαίως να εντοπιστεί ο χώρος, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες διατάξεις και να εγκριθούν οι σχετικές δαπάνες, η Επιτροπή εξακολουθεί να χρειάζεται την όσον δυνατόν περισσότερη υποστήριξη του Δήμου και των Δημοτών.

Υ.Γ. «Για το 2016 χρειαζόμαστε πόρους για την διατήρηση των προσωρινών φιλοξενιών, και ιατρικών εξόδων, που καθημερινά συμβαίνουν και δεν καλύπτονται από την υπάρχουσα σύμβαση του Δήμου με το ΔΙΚΕΠΑΖ».

Σχόλια   

 
Δ. Αγγελίδης
0 #3 Δ. Αγγελίδης 21-10-2017 14:45
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Επιτροπή Ζωοφιλίας Δήμου Κηφισιάς τηλ. 2132007252).
Παράθεση
 
 
vie
+1 #2 vie 21-10-2017 08:16
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, παρακαλώ ενημερωθείτε ότι η ΠΛΕΟΝ αρμόδια υπηρεσία να επιβεβαιώσει περιστατικά κακοποίησης είναι η αστυνομία μέσω τηλεφωνήματος απ' ευθείας στο 100 (δεν έρχονται αμέσως,
δεν έρχονται με την πρώτη, αλλά τα τηλεφωνήματα στο 100 καταγράφονται και αυτό καθιστά την ανταπόκριση υποχρεωτική). Οι πηγές στις οποίες στραφήκατε είδατε και μόνη σας ότι δεν φέρουν αποτέλεσμα.Παραθέτοντας Ηλιάνα Μπραούζου:
έχω καταγγείλει επανειλλημένα στην δημοτική αστυνομία της Ν.Ερυθραίας ένα περιστατικό κακοποίησης δυο σκυλιών και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα!!Έχω ενημερώσει και την Φιλοζωική επιτροπή Κιφησιάς, και το Δήμο, και την Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής. Η αδιαφορία τους δεν έχει όρια! Έχω πάρει πάνω από 10 φορές τηλέφωνο και ούτε που μπήκαν στον κόπο να έρθουν να δουν το περιστατικό!
Παράθεση
 
 
Ηλιάνα Μπραούζου
+1 #1 Ηλιάνα Μπραούζου 05-02-2016 20:14
Καλησπέρα! Μένω Νέα Ερυθραία και έχω καταγγείλει επανειλλημένα στην δημοτική αστυνομία της Ν.Ερυθραίας ένα περιστατικό κακοποίησης δυο σκυλιών και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα!!Έχω ενημερώσει και την Φιλοζωική επιτροπή Κιφησιάς, και το Δήμο, και την Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής. Η αδιαφορία τους δεν έχει όρια! Έχω πάρει πάνω από 10 φορές τηλέφωνο και ούτε που μπήκαν στον κόπο να έρθουν να δουν το περιστατικό! Οι αστυνομικοί μου λένε ότι θα έρθουν αλλά δεν έρχονται ποτέ..ωστόσο υπάρχει νόμος και αδιαφορούν για αυτόν!!! (συγκεκριμένα άρθρο 8, παράγραφος 1β, του νόμου 403912012).
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας.

Απολαύστε καθημερινά όλους τους αγώνες, την εξέλιξη της βαθμολογίας κτλ. πατώντας το Logo……

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top