• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Νέες σημαντικές αλλαγές στο Facebook.

  Νέες σημαντικές αλλαγές στο Facebook.

 • Τα ύστερα του κόσμου: Ο Μαρινάκης υμνεί τον Κώστα Καραμανλή για να σώσει την κουμπάρα του!

  Τα ύστερα του κόσμου: Ο Μαρινάκης υμνεί τον Κώστα Καραμανλή για να σώσει την κουμπάρα του!

 • Η φωνή των δημοτών Κηφισιάς δυναμώνει…….της Ιωάννας Φωτιάδη - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

  Η φωνή των δημοτών Κηφισιάς δυναμώνει…….της Ιωάννας Φωτιάδη - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

 • Οργή Ανδρουλάκη για την εμετική βράβευση Παπανδρέου από τους Τούρκους φασίστες!

  Οργή Ανδρουλάκη για την εμετική βράβευση Παπανδρέου από τους Τούρκους φασίστες!

 • Η Ελλάδα μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε μπανανία - Θα την αφήσουμε να διαλυθεί;…του Σάββα Καλεντερίδη.

  Η Ελλάδα μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε μπανανία - Θα την αφήσουμε να διαλυθεί;…του Σάββα...

 • ΣΕΙΣΜΟΣ! Πάνω από 400.000 πατριώτες δηλώνουν παρών…..οι Έλληνες «μίλησαν».

  ΣΕΙΣΜΟΣ! Πάνω από 400.000 πατριώτες δηλώνουν παρών…..οι Έλληνες «μίλησαν».

Όταν ο Δήμος Κηφισιάς έχει τέτοιους Δημοτικούς Συμβούλους……τι να τους κάνει τους εχθρούς.

Στις 17/10/2017 διεξήχθη στην εταιρεία ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. η κατακύρωση αποτελέσματος του διαγωνισμού με θέμα «Εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων υπαίθριας διαφήμισης σε διαφημιστικά πλαίσια-οθόνες και διαφημιστικά πλαίσια σε στύλους με πινακίδες ονοματοθεσίας οδών στον ενιαίο Δήμο Κηφισιάς».

Η απόφαση κατακύρωσης της εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 24/10/2017, για να λάβουνε πλήρη γνώση του περιεχομένου της όλοι οι διαγωνιζόμενοι.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους και συγκεκριμένα η εταιρεία REGNUM COMMUNICATION & SRATEGY Μ.Ι.Κ.Ε. του Δημήτρη Μουχλίδη, λόγω αποκλεισμού της συμμετοχής της από τον διαγωνισμό, αποφάσισε να υποβάλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής Ειδική Διοικητική Προσφυγή στις 01/11/2017, ζητώντας την ακύρωση ή ανάκληση του εν λόγω διαγωνισμού, λόγω δήθεν συγκεκαλλυμένης μορφής διάκρισης κτλ.

Στην «ουρά» της προσφεύγουσας εταιρείας, τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, της δημοτικής παράταξης Χιωτάκη, οι κ.κ. Αντώνης Μπιτζάνης, Ευστάθιος Κύρλος και Κωνσταντίνος Τσιλιγκίρης συνυπέγραψαν την προσφυγή, εμφανιζόμενοι ότι έχουν ΔΗΘΕΝ έννομο συμφέρον να προσβάλουν την απόφαση της εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

Δηλαδή συνηγορούν υπέρ του Προμηθευτή ο οποίος υπέβαλε Ειδική Διοικητική Προσφυγή στις 01/11/2017 εναντίον της δημοτικής εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. !!

Ο Δήμαρχος, μετά από μία «απαράδεκτη» πρόκληση του κ. Ευστάθιου Κύρλου, αναγκάστηκε να παρουσιάσει, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 08/11/2017, μέρος του περιεχομένου της Ειδικής Διοικητικής Προσφυγής εναντίον του Δήμου Κηφισιάς, με 1η στην σειρά την εταιρεία-προμηθευτή REGNUM COMMUNICATION & SRATEGY Μ.Ι.Κ.Ε. του Δημήτρη Μουχλίδη και 3ον στη σειρά τον κ. Ευστάθιο Κύρλο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Κηφισιάς, λέγοντας τα ακόλουθα:

Νομίζω ότι είναι Αυτό-διοικητικό ρεκόρ και Πανελλήνια πρωτοτυπία της Κηφισιάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι να συνυπογράφουν προσφυγή ενός Προμηθευτή εναντίον του Δήμου Κηφισιάς για την ακύρωση ενός διαγωνισμού! Επίσης επιφυλάχθηκε να παρουσιάσει και τους υπόλοιπους εάν προκληθεί.

Απολογούμενος ο κ. Κύρλος είπε ότι τον πλησίασε ένα νεαρό παιδί (!!) δημότης Κηφισιάς και του είπε ότι στον εν λόγω διαγωνισμό με πετάξαν απέξω επειδή άργησα περίπου 20-30 λεπτά χωρίς να ξέρω ότι έπρεπε να συμμετάσχω μισή ώρα πριν! Επίσης πρόσθεσε ο κ. Κύρλος ότι του απέδειξε ότι η προσφορά του ήταν πιο συμφέρουσα από αυτή που κατακύρωσε το Δ.Σ. της εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.!....χωρίς βεβαίως να το τεκμηριώνει.

Για αυτό τον λόγο, συνέχισε, θεωρώ σωστό, ηθικό και λογικό να συνυπογράψω αυτή την ένσταση, για να προασπίσω τα συμφέροντα του Δήμου!! ΑΚΟΥΣΟΝ…..ΑΚΟΥΣΟΝ!!......

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kifisia Press, η εταιρεία REGNUM COMMUNICATION & SRATEGY Μ.Ι.Κ.Ε. του Δημήτρη Μουχλίδη, υπέβαλε τα δικαιολογητικά για τον διαγωνισμό στις 09.45 ακριβώς αντί στις 09.00 που ήταν προκαθορισμένη. 

Την καθυστέρηση αυτή την «σημείωσαν» δεικτικά οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι που ήταν παρόντες, οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν και την άμεση αποβολή του!

Επίσης προξένησε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Κύρλος δεν γνώριζε καν ότι ο διαγωνισμός αυτός ήταν πλειοδοτικός και όχι μειοδοτικός! Γκάφα ολκής εκ μέρους του κ. Κύρλου ο οποίος θεωρεί τον εαυτόν του παντογνώστη!!

Είναι άξιο απορίας λοιπόν κατά πόσο το έννομο συμφέρον των εν λόγω Δημοτικών Συμβούλων είναι προσωπικό και άμεσο. Δηλαδή τι είδους βλάβη υπέστησαν οι κ.κ. από την προσβαλλόμενη πράξη;;

Όταν μάλιστα (1) επί Δημαρχίας Χιωτάκη, η εταιρεία MEDIA MOTION του Πέτρου Μουχλίδη (πατέρα) είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο χρέος προς την εταιρεία ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. ύψους Ευρώ 160.000,00 και (2) ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπαδόπουλος, της ίδιας δημοτικής παράταξης, είναι μέλος το ΔΣ της εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. και γνώστης όλων των λεπτομερειών της απόφασης κατακύρωσης του διαγωνισμού!

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ σας παραπέμπουμε στον τίτλο του παρόντος άρθρου…….

Δείτε την τακτική συνεδρίαση του Δήμου Κηφισιάς στις 08/11/2017 και ειδικότερα το σημείο 52,36 και μετά:

Σχόλια   

 
ΕΥΘΙΜΙΟΣ
+1 #1 ΕΥΘΙΜΙΟΣ 11-11-2017 05:03
Λαμόγια του Χιωτάκη!!!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 6o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ με την Kifisia Press.

Την Παρασκευή 15/12/2017 η εφημερίδα Kifisia Press προσφέρει στους αναγνώστες της, μία ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση, για την σάτιρα «ГЛУМ» (Γκλούμ) βασισμένη στο «Ημερολόγιο ενός απατεώνα» του Αλεξάντρ Οστρόφσκι, στο Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, 11854 Αθήνα, τηλ. 210 345 5020.

Την κερδίζει ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14/12/2017 αργά το απόγευμα μεταξύ των πρώτων δέκα e-mail που θα παραληφθούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Εάν ενδιαφέρεστε……δηλώστε ΑΜΕΣΑ την συμμετοχή σας στην κλήρωση στέλνοντας το e-mail σας με τίτλο «Ενδιαφέρομαι για την ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση θεάτρου» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε το logo…..

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top