• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα….του Κώστα Δημ. Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου).

  Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα….του Κώστα Δημ. Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου).

 • Γιατί όχι όπως οι Εβραίοι;…..του Μάκη Ανδρονόπουλου.

  Γιατί όχι όπως οι Εβραίοι;…..του Μάκη Ανδρονόπουλου.

 • ΣΑΛΟΣ για τη σχέση του Σαμαρά και το ρουσφέτι που είχε κάνει στον Mr Novartis!

  ΣΑΛΟΣ για τη σχέση του Σαμαρά και το ρουσφέτι που είχε κάνει στον Mr Novartis!

 • Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για δωροδοκία -Τι έκανε και πώς τον έπιασαν.

  Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για δωροδοκία -Τι έκανε και πώς τον έπιασαν.

 • Στινγκ: Ευχαριστώ τον Θεό για την Ελλάδα επειδή μας δείξατε τον δρόμο!!!

  Στινγκ: Ευχαριστώ τον Θεό για την Ελλάδα επειδή μας δείξατε τον δρόμο!!!

 • Ευρωπαίοι παράγοντες εκθέτουν την ΝΔ και τον Πρόεδρό της.

  Ευρωπαίοι παράγοντες εκθέτουν την ΝΔ και τον Πρόεδρό της.

Όταν ο Δήμος Κηφισιάς έχει τέτοιους Δημοτικούς Συμβούλους……τι να τους κάνει τους εχθρούς.

Στις 17/10/2017 διεξήχθη στην εταιρεία ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. η κατακύρωση αποτελέσματος του διαγωνισμού με θέμα «Εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων υπαίθριας διαφήμισης σε διαφημιστικά πλαίσια-οθόνες και διαφημιστικά πλαίσια σε στύλους με πινακίδες ονοματοθεσίας οδών στον ενιαίο Δήμο Κηφισιάς».

Η απόφαση κατακύρωσης της εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 24/10/2017, για να λάβουνε πλήρη γνώση του περιεχομένου της όλοι οι διαγωνιζόμενοι.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους και συγκεκριμένα η εταιρεία REGNUM COMMUNICATION & SRATEGY Μ.Ι.Κ.Ε. του Δημήτρη Μουχλίδη, λόγω αποκλεισμού της συμμετοχής της από τον διαγωνισμό, αποφάσισε να υποβάλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής Ειδική Διοικητική Προσφυγή στις 01/11/2017, ζητώντας την ακύρωση ή ανάκληση του εν λόγω διαγωνισμού, λόγω δήθεν συγκεκαλλυμένης μορφής διάκρισης κτλ.

Στην «ουρά» της προσφεύγουσας εταιρείας, τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, της δημοτικής παράταξης Χιωτάκη, οι κ.κ. Αντώνης Μπιτζάνης, Ευστάθιος Κύρλος και Κωνσταντίνος Τσιλιγκίρης συνυπέγραψαν την προσφυγή, εμφανιζόμενοι ότι έχουν ΔΗΘΕΝ έννομο συμφέρον να προσβάλουν την απόφαση της εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

Δηλαδή συνηγορούν υπέρ του Προμηθευτή ο οποίος υπέβαλε Ειδική Διοικητική Προσφυγή στις 01/11/2017 εναντίον της δημοτικής εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. !!

Ο Δήμαρχος, μετά από μία «απαράδεκτη» πρόκληση του κ. Ευστάθιου Κύρλου, αναγκάστηκε να παρουσιάσει, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 08/11/2017, μέρος του περιεχομένου της Ειδικής Διοικητικής Προσφυγής εναντίον του Δήμου Κηφισιάς, με 1η στην σειρά την εταιρεία-προμηθευτή REGNUM COMMUNICATION & SRATEGY Μ.Ι.Κ.Ε. του Δημήτρη Μουχλίδη και 3ον στη σειρά τον κ. Ευστάθιο Κύρλο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Κηφισιάς, λέγοντας τα ακόλουθα:

Νομίζω ότι είναι Αυτό-διοικητικό ρεκόρ και Πανελλήνια πρωτοτυπία της Κηφισιάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι να συνυπογράφουν προσφυγή ενός Προμηθευτή εναντίον του Δήμου Κηφισιάς για την ακύρωση ενός διαγωνισμού! Επίσης επιφυλάχθηκε να παρουσιάσει και τους υπόλοιπους εάν προκληθεί.

Απολογούμενος ο κ. Κύρλος είπε ότι τον πλησίασε ένα νεαρό παιδί (!!) δημότης Κηφισιάς και του είπε ότι στον εν λόγω διαγωνισμό με πετάξαν απέξω επειδή άργησα περίπου 20-30 λεπτά χωρίς να ξέρω ότι έπρεπε να συμμετάσχω μισή ώρα πριν! Επίσης πρόσθεσε ο κ. Κύρλος ότι του απέδειξε ότι η προσφορά του ήταν πιο συμφέρουσα από αυτή που κατακύρωσε το Δ.Σ. της εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.!....χωρίς βεβαίως να το τεκμηριώνει.

Για αυτό τον λόγο, συνέχισε, θεωρώ σωστό, ηθικό και λογικό να συνυπογράψω αυτή την ένσταση, για να προασπίσω τα συμφέροντα του Δήμου!! ΑΚΟΥΣΟΝ…..ΑΚΟΥΣΟΝ!!......

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kifisia Press, η εταιρεία REGNUM COMMUNICATION & SRATEGY Μ.Ι.Κ.Ε. του Δημήτρη Μουχλίδη, υπέβαλε τα δικαιολογητικά για τον διαγωνισμό στις 09.45 ακριβώς αντί στις 09.00 που ήταν προκαθορισμένη. 

Την καθυστέρηση αυτή την «σημείωσαν» δεικτικά οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι που ήταν παρόντες, οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν και την άμεση αποβολή του!

Επίσης προξένησε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Κύρλος δεν γνώριζε καν ότι ο διαγωνισμός αυτός ήταν πλειοδοτικός και όχι μειοδοτικός! Γκάφα ολκής εκ μέρους του κ. Κύρλου ο οποίος θεωρεί τον εαυτόν του παντογνώστη!!

Είναι άξιο απορίας λοιπόν κατά πόσο το έννομο συμφέρον των εν λόγω Δημοτικών Συμβούλων είναι προσωπικό και άμεσο. Δηλαδή τι είδους βλάβη υπέστησαν οι κ.κ. από την προσβαλλόμενη πράξη;;

Όταν μάλιστα (1) επί Δημαρχίας Χιωτάκη, η εταιρεία MEDIA MOTION του Πέτρου Μουχλίδη (πατέρα) είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο χρέος προς την εταιρεία ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. ύψους Ευρώ 160.000,00 και (2) ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπαδόπουλος, της ίδιας δημοτικής παράταξης, είναι μέλος το ΔΣ της εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. και γνώστης όλων των λεπτομερειών της απόφασης κατακύρωσης του διαγωνισμού!

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ σας παραπέμπουμε στον τίτλο του παρόντος άρθρου…….

Δείτε την τακτική συνεδρίαση του Δήμου Κηφισιάς στις 08/11/2017 και ειδικότερα το σημείο 52,36 και μετά:

Σχόλια   

 
ΕΥΘΙΜΙΟΣ
+1 #1 ΕΥΘΙΜΙΟΣ 11-11-2017 05:03
Λαμόγια του Χιωτάκη!!!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας.

Απολαύστε καθημερινά όλους τους αγώνες, την εξέλιξη της βαθμολογίας κτλ. πατώντας το Logo……

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top