• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Η 20η συνεδρίαση και διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (CIVEX) στο Divani Caravel στις 20-21/09/18.

  Η 20η συνεδρίαση και διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (CIVEX) στο Divani Caravel...

 • ΣΚΛΗΡΗ απάντηση Καψώχα σε οργάνωση που δεκάδες μέλη της υπηρετούν υπόδικους για κακουργήματα, εκβιάζοντας έντιμους λειτουργούς.

  ΣΚΛΗΡΗ απάντηση Καψώχα σε οργάνωση που δεκάδες μέλη της υπηρετούν υπόδικους για κακουργήματα,...

 • Αποκάλυψη-βόμβα για τη Μαρία Σπυράκη.

  Αποκάλυψη-βόμβα για τη Μαρία Σπυράκη.

 • Νεκρή από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό της στην οδό Στρατηγού Δαγκλή, στο κέντρο της Κηφισιάς.

  Νεκρή από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό της στην οδό Στρατηγού Δαγκλή, στο κέντρο της Κηφισιάς.

 • Τα σάρωσε όλα! Η πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου!

  Τα σάρωσε όλα! Η πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου!

 • Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η βράβευσή της από το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»!

  Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η βράβευσή της από το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»!

Η 20η συνεδρίαση και διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (CIVEX) στο Divani Caravel στις 20-21/09/18.

Πραγματοποιείται την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, η 20η συνεδρίαση και διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών «Ιθαγένεια, Διακυβέρνηση, Θεσμικές και Εξωτερικές Υποθέσεις» (CIVEX) με θέμα «Προκλήσεις ασφάλειας πολιτών - Περιφερειακές και τοπικές προσεγγίσεις».

Η επιλογή της Αθήνας προέκυψε μετά από ψηφοφορία των μελών της Επιτροπής μεταξύ τριών πρωτευουσών, μετά από εισήγηση του πρώην Δημάρχου Κηφισιάς και Μέλους της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Επιτροπής των Περιφερειών κ. Νίκου Χιωτάκη.

Έτσι λοιπόν στην Αθήνα θα βρεθούν τα περίπου 150 μέλη, δημοτικών και περιφερειακών αρχών από τα 28 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να συζητήσουν τον τρόπο συνεργασίας μεταξύ τους προκειμένου να βρεθεί λύση. 

Αντάρτικο στη ΝΔ για τις αυτό-διοικητικές εκλογές!.....και η έντονη αβεβαιότητα στις προεκλογικές ζυμώσεις στον Δήμο Κηφισιάς.

Πόλεµος χαρακωμάτων εξελίσσεται στο παρασκήνιο της Νέας Δηµοκρατίας µε φόντο τις αυτό-διοικητικές εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης µόνο ανέφελα δεν θα βαδίσει στο δρόµο για τις κάλπες.

Τα αντάρτικα σε όλη τη χώρα αρχίζουν να φουντώνουν και πάρα πολλά στελέχη, αρνούνται να υπακούσουν τις εντολές της ηγεσίας της ΝΔ και έχουν αρχίσει και κινούνται αυτόνοµα, προκαλώντας την ενόχληση του Κυρ. Μητσοτάκη. 

Η «Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Πολιτών» πραγματοποιεί το πρώτο διήμερο Συνέδριο στις 17 & 24 Σεπτεμβρίου.

Τον Δήμο Κηφισιάς θα θελήσει να διεκδικήσει τελικά η «Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Πολιτών» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, ένα ανεξάρτητο σχήμα που δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάιο και σκοπεύει να πραγματοποιήσει διήμερο Συνέδριο τον Σεπτέμβριο με στόχο να εκλέξει τον εκπρόσωπό του.

Η Πρωτοβουλία, η δημοτική κίνηση με ρίζες........ΠΑΣΟΚ, είναι σε φάση αναζήτησης του ή της επικεφαλή της εν λόγω κίνησης, ενώ γίνονται συζητήσεις για τη γραμμή που θα ακολουθηθεί. 

Αυτό-διοικητικές Εκλογές: Ποιοι θα προταθούν;

Πατούλης στην Περιφέρεια Αττικής - Μπακογιάννης για τον Δήμο Αθήνας - Μπουτάρης, ο «σίγουρος» για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ετοιμάζεται να ρίξει το «ειδικό» του βάρος στις αυτό-διοικητικές εκλογές. Ιδιαίτερη σημασία δίνουν στη Νέα Δημοκρατία στην αναμέτρηση για τις 13 περιφέρειες της χώρας καθώς και για τους μεγάλους δήμους.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, έχει αρχίσει η κουβέντα μέσα στα κόμματα για το ποιοι θα προταθούν για τις υποψηφιότητες του Περιφερειάρχη Αττικής, του Δημάρχου Αθηναίων και Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ραγδαίες Εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: «Κλείδωσαν»: Μπακογιάννης στην Αθήνα και Πατούλης στην Περιφέρεια Αττικής.

Δύο πράγματα έχει δεδομένα αυτήν τη στιγμή στην - πολιτική - ζωή του ο Γιώργος Πατούλης. Μετά από δεκατρία ολόκληρα χρόνια ως δήμαρχος Αμαρουσίου δεν θα είναι υποψήφιος. Όχι για τον Δήμο της Αθήνας, όπως αρχικά ο ίδιος υποστήριζε. 

Αντιθέτως, ο δήμαρχος ελπίζει πως θα διασταυρώσει το ξίφος του με τη Ρένα Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής. Αν και εφόσον εκείνη είναι εκ νέου υποψήφια. Ο Γ. Πατούλης πάντως φαίνεται πως κλείδωσε στην Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη, φυσικά, της Νέας Δημοκρατίας.

Όσοι παρακολουθούσαν τον Γιώργο Πατούλη από κοντά, είχαν εκπλαγεί το τελευταίο διάστημα από μια απόλυτη μεταστροφή στον πολιτικό του λόγο. 

Σελίδα 1 από 62

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Νέες Απαγορευμένες Επιγραφές και Ατάκες!!.…..πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ, την Δευτέρα 03/09/18, μια ξεχωριστή συντροφιά στον «αέρα» του NOSTOS 106,6 FM από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, που δίνουν τη δική τους νότα σ' ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να φέρει κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες και ήχους του παρελθόντος με την καλύτερη σύγχρονη μουσική!  ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Η Φαίη Βώκου, η ωραιότερη φωνή των FM και μοναδική ραδιοφωνική παραγωγός που δημιουργεί ατμόσφαιρα και συναίσθημα, καθημερινά 09.00-11.00......θα σας συναρπάζει με τις μουσικές της και την εκρηκτική της διάθεση!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top