• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
Βότανα που βοηθούν στο αδυνάτισμα!

Βότανα που βοηθούν στο αδυνάτισμα!

Τα βότανα είναι γνωστά από την αρχαιότητα για τις καταπραϋντικές, χαλαρωτικές, αντιφλεγμονώδεις και πάνω απ’ όλα αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. √ Λουίζα, η "βασίλισσα" του...

 • 10 χρήσεις του ελαιόλαδου εκτός…μαγειρικής που δεν γνωρίζατε.

  10 χρήσεις του ελαιόλαδου εκτός…μαγειρικής που δεν γνωρίζατε.

 • Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ: Εκατομμύρια ευρώ από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για το Ολυμπιακό Μουσείο που δεν υπάρχει!!

  Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ: Εκατομμύρια ευρώ από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για το Ολυμπιακό Μουσείο που δεν υπάρχει!!

 • Αθλιότητα Ντάισελμπλουμ: Οι χώρες του Νότου σπαταλούσαν χρήματα σε «ποτά και γυναίκες»!

  Αθλιότητα Ντάισελμπλουμ: Οι χώρες του Νότου σπαταλούσαν χρήματα σε «ποτά και γυναίκες»!

 • Αποκαλυπτικά Βίντεο -Το αδιέξοδο πρόβλημα χρέους και ελλειμμάτων.

  Αποκαλυπτικά Βίντεο -Το αδιέξοδο πρόβλημα χρέους και ελλειμμάτων.

 • Βότανα που βοηθούν στο αδυνάτισμα!

  Βότανα που βοηθούν στο αδυνάτισμα!

 • Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ANAKAΛΥΨΗ στην Υφήλιο βρίσκεται στην υπόγεια ΑΘΗΝΑ!!

  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ANAKAΛΥΨΗ στην Υφήλιο βρίσκεται στην υπόγεια ΑΘΗΝΑ!!

Σφάλμα
 • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Το Τουρκικό δημοψήφισμα που θα γίνει αρχές Απριλίου θάβει το Κυπριακό!

Η Τουρκία εισήρθε στην κρίσιμη τελική φάση της συνταγματικής μεταρρύθμισης με το επικείμενο δημοψήφισμα που θα γίνει αρχές Απριλίου και αν υπερψηφιστεί ο Ερντογάν θα γίνει ο «μεγάλος σουλτάνος», ένα ακόμα βήμα στα νέο-οθωμανικά του όνειρα.

Το κλίμα όμως είναι πολύ πολωμένο και οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο δρόμος δεν θα είναι καθόλου εύκολος, καθώς η πόλωση φέρνει και μεγάλες αντιστάσεις από τους κεμαλιστές και άλλες δυνάμεις στην σουλτανοποίηση του Ερντογάν.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Ερντογάν σε αυτή την πορεία είναι τώρα ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί με το κόμμα του της Εθνικιστικής Δράσης των Γκρίζων Λύκων, στους οποίους θα βασιστεί ο Ερντογάν πέραν από το δικό του κόμμα για να κερδίσει το δημοψήφισμα. Μάλιστα τους έχει υποσχεθεί ακόμα και υπουργεία στην νέα κυβέρνηση.

Εκβιάζονται κυπριακά κόμματα από τους Τούρκους;

Το Δημοκρατικό Κόμμα δεν θα γίνει συνεργός στον εξευτελισμό των θεσμών της Δημοκρατίας και δεν θα επιτρέψει ικανοποίηση των εκβιασμών της τουρκικής πλευράς προς κυπριακά κόμματα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρονται τα εξής: Η θρασύτητα του κατοχικού ηγέτη, ο οποίος συνεχίζει να αξιώνει αλλαγή της απόφασης της Βουλής για το Ενωτικό Δημοψήφισμα, είναι κατηγορηματικά καταδικαστέα, προκλητική και απαράδεκτη.

Δυστυχώς, η προκλητικότητα του Ακκιντζί εκτρέφεται από συμπεριφορές όπως του κ. Άντρου Κυπριανού, της κ. Μαρκουλλή, του κ. Παπαπέτρου, αλλά και από τις ενέργειες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ, η οποία κατέθεσε τη γνωστή πρόταση νόμου, επιδιώκοντας ουσιαστικά ακύρωση της προηγούμενης απόφασης της Βουλής. 

Γέφυρα ηπείρων και πολιτισμών η Πάφος: Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017.

«Γέφυρα ηπείρων και πολιτισμών» αναδεικνύεται η Πάφος, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, με στόχο - όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Πάφος 2017, Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης - τη δημιουργία ενός νέου brand και την «αρχή μιας νέας περιόδου για την πόλη».

Οι κυπριακές αρχές είδαν ως πρόκληση την ανάδειξη της Πάφου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για να κάνουν μια σειρά από έργα υποδομής, όπως οι πεζοδρομήσεις και οι πλακοστρώσεις στο κέντρο της πόλης, οι αναπλάσεις ιστορικών κτιρίων και η ανάδειξη των ιδιαίτερων πολιτισμικών χαρακτηριστικών της, που θα αποτελέσουν μοχλούς οικονομικής ανάπτυξης και θα μείνουν ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Στην πραγματικότητα άλλαξε ριζικά όψη το κέντρο της Πάφου και δημιουργήθηκαν οι υποδομές για να φιλοξενηθούν οι εκατοντάδες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για φέτος. Υποδομές που θα μείνουν στην πόλη όταν θα παραδώσει τα σκήπτρα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

«Σωστή η αντίδραση…..Ακιντζί»: Σύμβουλος Αναστασιάδη δικαιώνει τον κατοχικό ηγέτη!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!....Σύμβουλος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, θεωρεί πως ο κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί έχει δίκαιο που αντέδρασε στην απόφαση της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τους κανονισμούς των σχολείων για τις επετείους.

Αυτή η τοποθέτηση έτυχε πλήρους αξιοποίησης από το κατοχικό καθεστώς και την Τουρκία.

Η δήλωση που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρώην υπουργός Εξωτερικών επί προεδρίας Χριστόφια!.... κ. Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή.

Στο ηλεκτρονικό δελτίο που κυκλοφορεί το κατοχικό καθεστώς του Μουσταφά Ακιντζί, στην αγγλική γλώσσα, και διανέμεται καθημερινά περιέλαβε σήμερα και δήλωση που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της επιτροπής για το περιουσιακό στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή. 

Αποχώρησε ο Ακιντζί από την συνάντηση με Αναστασιάδη: Οριστικό τέλος στις συνομιλίες;

Ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί αποχώρησε στις 16/02/2017 από τις συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση του ΡΙΚ και το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλούνται καλά πληροφορημένες πηγές.

Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακινζί συναντήθηκαν σήμερα, για πρώτη φορά μετά το θέμα που δημιούργησε η τουρκική πλευρά με πρόσχημα την νομοθετική τροπολογία που εισάγει αναφορά στα σχολεία για την επέτειο του ενωτικού δημοψηφίσματος του 1950. 

Σελίδα 1 από 49

«Καπετάν Μίκης Ζέζας» Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά.

ΠΑΤΩΝΤΑΣ το logo δείτε την ανοικτή επιστολή του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» την οποία σας παρακαλούμε να την προωθήσετε όπου εσείς πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ με την Kifisia Press.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: H προσφορά της εφημερίδα Kifisia Press στους αναγνώστες της……για μια ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση θεάτρου κάθε Παρασκευή, θα επαναληφθεί μετά το Πάσχα.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top